TELEFON:  06-20-370-5936

Google Első Oldalra Kerülés - Google Optimalizálás

Új vagy már meglévő weboldalak Google Optimalizálása

A Google- vagy más néven keresőoptimalizálás, a honlapok látogatottság-növelésének az egyik legköltséghatékonyabb megoldása.

Keresőoptimalizálás vagy honlap optimalizálás azt a folyamat, melynek a célja, hogy egy adott honlap a lehető legjobb helyezést (első oldal) érje el a Google.hu keresőben.

A Google kereső bizonyos szempontok alapján rangsorolják az oldalakat, ezért fontos, hogy a honlapunk ezeknek a szempontoknak maximálisan megfelelve épüljön fel. Ennek két fő sarokköve van, az oldal programozás technikai megvalósítása és az oldal szöveges tartalmának megfelelő kialakítása.

Egy meglévő weboldalon sokszor számtalan módosítást kell végrehajtani amely, magában foglalhatja az oldal szerkezeti felépítésének, programozásának és szöveges tartalmának átalakítását is.

A keresőoptimalizálás folyamata

A honlap optimalizálás jóval hosszabb, időigényesebb munkafolyamat, mint mondjuk egy weboldal megtervezése és elkészítése. Nem ritkán több hónapba is beletelik, míg elérjük kitűzött célt. Ez különösen érvényes a friss/új domain nevek esetében, mivel a domain nevek „életkora” (is) fontos szempont a Google-nek!

Nem mindegy, hogy milyen kulcsszavakra szeretné a weboldalát jó helyen látni. Hiába jó egy honlap helyezése egy adott kulcsszóra, ha arra senki vagy csak alig keresnek.

Ezt elkerülendő, segítünk az Ön tevékenységi körének legmegfelelőbb kulcsszavak kiválasztásában is!

A keresőoptimalizálás költsége

Egy meglévő-, vagy új honlap optimalizálásának munkaigénye és költsége nagyban függ attól, hogy az Ön által (vagy közösen) kiválasztott kulcsszavakban milyen erős verseny folyik, ezért mindig ezeknek ismeretében készítjük el egyedi árajánlatunkat.

A Google optimalizálás költsége sikerdíjas, vagyis akkor kerül elszámolásra, amikor elértük a megfelelő helyezést.

 

Reméljük sikerült felkeltenünk érdeklődését megoldásaink iránt!

Amennyiben érdeklik Önt a további részletek, netán kérdése van az internetes megjelenéssel, weblapokkal, Google megjelenéssel, Google hirdetésekkel kapcsoltban, akkor kérjük keressen meg bennünket elérhetőségeinken, hogy segíthessünk Önnek több ügyfelet szerezni!   » KAPCSOLAT

 

 

•  KEZDŐLAP  •  SZOLGÁLTATÁSAINK  •  REFERENCIÁK  •  KAPCSOLAT  •  PARTNEREINK  •  HONLAPTÉRKÉP  •  Valid XHTML 1.0 Transitional